Tehnozavod Marušić d.o.o. kao vodeća regionalna tvrtka u području tehničke zaštite i sigurnosti ovom donacijom pridružuje se naporima u prevenciji budućih mogućih epidemija.

Klinička bolnica Dubrava postala je zdravstvena ustanova koja zahvaljujući ovoj donaciji ima ugrađen Sustav za mjerenje tjelesne temperature osoba s udaljenosti 3 metra i tako će smanjiti rizik za djelatnike i sve posjetitelje bolnice.

Tvrtka Tehnozavod Marušić u suradnji s Dahua Technology, vodećem proizvođaču rješenja iz područja videonadzora i IoT tehnologije, ugradila je naprednu i provjereno kvalitetnu tehnologiju koja će omogućiti prepoznavanje osoba s povišenom tjelesnom temperaturom odmah pri ulasku u KB-Dubrava. Sustav se odlikuje velikom točnošću od ± 0,3 ℃ i kao takav jamči medicinskom osoblju da s visokom pouzdanošću mogu na vrijeme identificirati i adekvatno medicinski zbrinuti osobe s povišenom temperaturom.

Ovom se donacijom u vrijednosti od 180.000 kuna solidarno pomaže svima koji sudjeluju na suzbijanju epidemije. Vjerujemo da zajedničkim snagama možemo pridonijeti povećanju sigurnosti svih građana Republike Hrvatske.

www.tehnozavod.hr