Security Summit 2021 – Virtualni događaj vraća se u većem, naprednijem i ambicioznijem formatu.

Jedan od najvećih industrijskih virtualnih događaja u Europi, Security Summit 2021 – Virtualna konferencija i izložba, ponovo otvara svoja vrata u online formatu od 4. svibnja do 6. maja 2021.

Događaj su najavili magazin a&s Adria, organizacijski odbor Security Summit-a i njihovi partneri koji pozivaju sve sudionike, sponzore i medijske kuće da sudjeluju događaju koji će se fokusirati na B2B umrežavanje, poslovno uvezivanje, edukaciju i izložbeni segment, a sve u okviru sigurnosne industrije, pametnih rješenja, mobilnosti, cyber sigurnosti, informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT), Interneta stvari (IoT), automatizacije te obuke i edukacije o
zaštiti i sigurnosti. Svi ovi segmenti bit će predstavljeni u obliku B2B matchmaking događaja, izlaganja, prezentacija, studija slučaja, panela, popratnih događaja itd.

Security Summit 2021 je događaj koji će okupiti industrijske profesionalce u industriji i stručnjake iz industrijskih niša i vertikala iz Europe i ostatka svijeta. Oni će predstaviti svoje proizvode, rješenja i usluge, razmijeniti stručna znanja i sklopiti nova partnerstva. Među sudionicima će se naći proizvođači, distributeri, sistem integratori, instalateri i menadžeri projekata, menadžeri sigurnosti, vlasnici MSP-a, donositelji odluka, predstavnici državnih
sigurnosnih organizacija kao i krajnji korisnici.

Sudionici se mogu registrirati OVDJE , kao i preuzeti brošuru i pronaći dodatne informacije. Prijava za događaj je besplatna.

Kako bi se naglasila važnost povezivanja tvrtki u ovim izazovnim vremenima, Security Summit 2021 Virtual Event poziva sve sadašnje i buduće poslovne partnere da isprobaju naš B2B program poslovnog umrežavanja koji podržava tvrtke u njihovoj potrazi za budućim partnerima. Ove B2B sesije odvijaju se u online formatu od 9:00 do 17:00 sati tokom svih dana održavanja Summita. Sve zainteresirane strane mogu odabrati dan(e) tokom održavanja Summit-a koji su im najprikladniji i odmah zakazati 1-na-1 sastanke u skladu sa svojim poslovnim preferencijama.

Za ove sesije poslovnog umrežavanja možete se besplatno prijaviti na LINKU.

Sektori koje će obuhvatiti Security Summit 2021:

 • Pametna rješenja
 • Mobilnost
 • Cyber sigurnost
 • Informacijsko-komunikacijska tehnologija (ICT), Internet stvari (IoT), automatizacija
 • Sigurnost i zaštita
 • Obuka i edukacija

Izlagačima se nudi mogućnost organiziranja vlastitih programa obuke i certificiranja za potrebe industrije.

Zašto je Security Summit jedan od ključnih virtualnih industrijskih događaja u Europi

Prethodnik ovogodišnjeg događaja, Security Summit Virtual Event 2020, privukao je 2084 posjetitelja u 2020. godini, sa stopom zadovoljstva od 83,33%. Inovativni koncept događaja, kreativni dizajn, jednostavan i praktičan postupak registracije i učešća osvojili su brojne učesnike za koje očekujemo da će se u 2021. vratiti u još većem broju. Ponuđena simulacija konferencijskih i izložbenih dvorana i popratnih događaja, kao i prateća brza, direktna i informativna platforma za dogovaranje sastanaka oduševila je mnoge i učvrstila status događaja kao jednog od najvećih evropskih profesionalnih virtualnih događaja u oblasti sigurnosti, pametne tehnologije, cyber sigurnosti, Interneta stvari i drugih industrija. Stalni porast broja učesnika dokaz je ugleda, kvaliteta i predanosti koju je organizator i brend Security Summit izgradio za sebe.

Zašto je naša napredna platforma za organizaciju događaja ključ našeg uspjeha?

Naša inovativna platforma simulira fizičke prostore koji se koriste za „žive“ sajmove i konferencije. Pri tom je tek dovoljno da se korisnik prijavi i on nakon toga odmah može ući u izložbeni prostor sa virtualnim štandovima. Svaki virtualni štand sadrži sve potrebne promotivne materijale, npr. brošure, stručne članke, video zapise, posjetnice, kontakte i druge informacije. Na taj način posjetitelj može dobiti sve potrebne informacije i, što je još važnije, odmah stupiti u kontakt s relevantnom osobom iz uprave, prodaje, marketinga ili tehničke podrške organizacije koja mu privuče pažnju. Pri tom, svaki profil nudi dragocjen uvid u predstavljenu kompaniju, što podstiče ostale posjetitelje da stupe u saradnju s njom.

Pravi međunarodni događaj bez obzira na okolnosti

Virtualno izdanje Security Summit-a 2020 postiglo je zavidne rezultate u pogledu statistike. Ovaj događaj okupio je učesnike iz čak 69 zemalja, što mu daje istinski međunarodni karakter. Kada su u pitanju sponzori, 82 tvrtke odlučile su podržati događaj, dobiti svoj virtualni štand i uživati u blagodatima lakšeg pristupa novim kupcima i klijentima. Pored toga, partneri događaja dolaze iz istaknutih globalnih kompanija i organizacija, kao što su BOSCH, Huawei, Motorola Solutions (Avigilon), HID Global, FLIR Systems, Hikvision Digital Technology, Honeywell, ASSA ABLOY, Konica Minolta, ZKTeco Europe, Vanderbilt, Vivotek, ISEO i drugi, zajedno sa udruženjima koja pokrivaju prateće industrije. Zato je ključni cilj Security Summit-a 2021 ponovno okupiti kompanije s ciljem razmjene iskustava i inovacija, uključivanja u poslovno umrežavanje kao i predstavljanja proizvoda i rješenja.

Nastavak tradicije živog događaja

a&s Adria magazin, profesionalni sigurnosni magazin koji nudi cjelovita sigurnosna rješenja, ima 15 godina iskustva, član je grupacije a&s Media Group i Messe Frankfurt New Era Business Media. Magazin je organizator godišnjeg vodećeg sajma sigurnosne industrije u jadranskoj regiji – Adria Security Summit powered by Intersec (član grupacije Messe Frankfurt Group).

Zašto sudjelovati:

 1. Poslovno umrežavanje (virtualni B2B sastanci s kolegama profesionalcima)
 2. Edukacija (sesije uživo, izlaganja, studije slučaja i popratni događaji)
 3. Izložbeni dio (predstavljanje brendova, plasman proizvoda)
  Službeni govorni jezik: engleski

Program: 4. – 6. svibanj 2021

09:00 – 17:00 B2B matchmaking sesije
11:00 – 13:00 Uvodna izlaganja
13:00 – 14:30 Studije slučaja
13:00 – 17:00 Popratni događaji

Detaljni program događaja dostupan je na https://vsecuritysummit.com/agenda/.

Za više informacija možete kontaktirati organizacijski Odbor:

Tarik Rovčanin
+387(0)33 788 985
tarik.rovcanin@asadria.com

Adis Hodžić
+387(0)33 788 985
adis.hodzic@asadria.com

Seid Malanović
+387(0)33 788 985
seid.malanovic@asadria.com