Obavještavamo Vas da će se u organizaciji Policijske uprave varaždinske, u partnerstvu s Vijećem za prevenciju Grada Varaždina i Zakladom za prevenciju kriminaliteta “Sveti Mihael” Varaždinske županije i
Hrvatskim cehom zaštitara održati u petak 11. i u subotu 12. listopada 2019. “Sajam sigurnosti i prevencije” u Areni Varaždin.

Sajam se održava u sklopu 24. Međunarodnog sajma prirode, lova, ribolova, turizma. Sajam sigurnosti i prevencije održat će se od 10 do 17 sati.

Na sajmu će, kroz interaktivne radionice, prezentacije i štandove, sudjelovati ustrojstvene jedinice MUP-a, predstavnici policijskih udruga, članice Hrvatskog ceha zaštitara, poslovni subjekti, vatrogasci, Hrvatska vojska i državne institucije. Pozivamo Vas da se i ove godine uključite u „Sajam sigurnosti i prevencije Varaždin 2019.“ u smislu izlagača i tako građanima prezentirate svoj rad.

Izložbeni prostor je besplatan, a za uključivanje je potrebno ispuniti prijavnicu koja se nalazi na LINK-u.

U prijavnici osim svojih podataka, molim da navedete Vaše potrebe za izlagački prostor (dimenzije prostora, količinu izložbenih stolova, stolica, klupa, potrebu električne struje i sl.)Molimo Vas da popunjenu prijavnicu (u prilogu) za sudjelovanje dostavite putem elektronske pošte na jednu od ovih adresa: prevencija-vz@mup.hr ili ddragicevic@mup.hr.

Kontakt osobe
POLICIJSKA UPRAVA VARAŽDINSKA,
Milčetićeva 10, 42000 Varaždin
policijski savjetnik – DARKO DRAGIČEVIĆ, struč. spec. crim.
Tel:  042 372 440, 098 202 947
Email: ddragicevic@mup.hr