Preuzmite plakat i bedž

Svakodnevno se suočavamo sa sve većim izazovima Covid 19 pandemije i sve većim brojem novozaraženih osoba i sve većim brojem kontakata kojima se određuje samoizolacija.

Ovim Plakatima i bedževima : „Preporuke za prevenciju širenja Covid-19“ želimo potaknuti na jače preventivno djelovanje i na snažnije podizanje svijesti o važnosti zdravlja i sprečavanja širenja Covid-19.

Četiri su ključne točke ovih Plakata: nošenje zaštitnih maski, održavanje higijene, držanje razmaka od 2 m i redovito provjetravanje prostora.
E-bedževi namijenjeni su za digitalnu upotrebu, za svakoga i u svakoj prilici kada je potrebno apelirati/zamoliti za nošenje zaštitnih maski u cilju sprečavanja širenja Covid-19.

Smatramo da ovi Plakati mogu biti korisni u vašim tvrtkama, zaposlenicima, korisnicima i partnerima.

Dostavljamo Vam ih s preporukom da koristite gdje god Vam se ukaže potreba i prilika, a sve u svrhu što učinkovitijeg sprečavanja širenja zaraze Covid-19.

Plakati su izrađeni u formatima A4 i A3 te su pogodni za tisak, printanje ili digitalnu objavu.

Svatko od nas može sudjelovati u prevenciji širenja Covid-19, pridržavati se mjera i time doprinijeti jačanju otpornosti i smanjivanju razine ugroženosti sebe i svoje okoline.