Poštovane članice i članovi Ceha,

Hrvatski ceh zaštitara kao dugogodišnji partner Adria Security Summita poziva Vas na najveću  godišnju konferenciju i izložbu industrije sigurnosti Jadranske regije „Adria Security Summit powered by Intersec 2018“,  koji će se održati 12-14. rujna 2018 u Gospodarsko razstavišče Ljubljana exhibition and convetion center, Slovenija.

Nakon Sarajeva, Beograda i Šibenika, u kojima je Adria Security Summit okupio više od 2000 sigurnosnih profesionalaca iz više od 30 zemalja, u Ljubljani se očekuje sudjelovanje više od od 1000 sudionika iz industrije sigurnosti: proizvođača, distributera, sistem-integratora, instalatera, konzultanata te menadžera sigurnosti. Izlagači na  Summitu su vodeće regionalne i svjetske tvrtke, a u izložbenom dijelu sa svojim proizvodima i uslugama, predstavit će se oko 80 izlagača.

Glavne Teme Adria Security Summita 2018 su: IT sigurnost, zaštita identiteta, pametni gradovi, pametni domovi, kontrola pristupa, protuprovala, vatrodojava, integracijski alati, upravljanje voznim parkom, videonadzor, tjelesna zaštita i dr.

Prvog dana Summita, 12. rujna, od 08 do 19h biti će otvoren izložbeni prostor za sve sudionike, gdje će biti  upriličeni svečani prijem sudionika, akreditiranje, predavanja iz područja sigurnosti i moderirane panel diskusije, a pored toga biti će organizirani i svečani ručak.

Drugog dana Summita, 13. rujna, od 09 do 19h sudionici će imati pristup otvorenom sajamskom prostoru, prezentacijama uspješnih projekata iz Jadranske regije, radionicama i seminarima iz područja sigurnosti, a biti će organiziran i ručak.

Trećeg dana Summita, 14. rujna, od 9 do 14h, biti će organizirana posjeta starom dijelu Ljubljane, uz zajednički ručak na brodu.

 Više informacija možete pronaći na web stranici www.adriasecuritysummit.com

na Facebook profilu www.facebook.com/adriasummit/

i na Linkedin profilu  www.linkedin.com/company/adriasecuritysummit/

Download službene mobilne aplikacije Summita 2018:

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.attendify.confctobbk   

iPhone – https://itunes.apple.com/us/app/adria-security-summit-2018/id1327758295

  Za svaku dodatnu informaciju, molimo da nas kontaktirate na e-mail summit@asadria.com ili telefon +387 (0) 33 788 985

 Radujemo se potvrdi Vašeg sudjelovanja.

 S poštovanjem,

Organizatori