Hrvatski ceh zaštitara poziva Vas na međunarodnu konferenciju „PRIVATNA ZAŠTITA 2023.“ koja će se održati u četvrtak 27.04.2023. s početkom u 09.30 sati u Hotelu The Westin Zagreb.

Međunarodna konferencija Hrvatske industrije privatne zaštite i sigurnosti je središnji jedinstveni godišnji skup predstavnika poslovnih subjekata i stručnjaka iz područja privatne zaštite i sigurnosti.

Na konferenciji sudjeluju sudionici iz industrije privatne sigurnosti RH i EU, korisnika usluga, akademske zajednice, javnog i privatnog sektora RH.

Konferencija hrvatske industrije sigurnosti razvojna je platforma novih znanja i informacija, razmjene mišljenja, ideja, kontakata i novih partnerstva.

Na konferenciji će te saznati što donosi nova Direktiva o otpornosti kritičnih entiteta za industriju privatne zaštite u Republici Hrvatskoj te sve o konceptu integralne zaštite javnih prostora u Europskoj uniji. Također kroz predavanja, izlaganja i panele saznajte sve o izazovima u primjeni umjetne inteligencije i mnogim drugim temama.

Više o konferenciji i načinu prijave potražite na stranici Međunarodna konferencija: Privatna zaštita 2023.