Dugo očekivani Adria Security Summit Powered by Intersec 2023 sa zadovoljstvom objavljuje da je službena registracija za ovaj događaj otvorena od 1. lipnja 2023. do zatvaranja Summita koji se u slovensku prijestolnicu Ljubljanu vraća od 25-26. listopada 2023. godine. Mjesto održavanja je prestižni izložbeno-konferencijski centar Gospodarsko razstavišče koji će podržati obećanje organizatora o fokusu Summita na promociju globalne suradnje među različitim industrijama.

Nadovezujući se na uspjeh prethodnih izdanja, industrijski lideri iz različitih sektora uključujući sigurnost, cyber sigurnost, IoT, ICT, pametna rješenja, mobilnost i automatizaciju sada se mogu pridružiti nizu ostalih istaknutih sudionika Summita. Prijavljene sudionike očekuje vrhunsko i do sada neviđeno iskustvo poslovnog umrežavanja/networkinga koje će biti dostupno od početka listopada do zatvaranja događaja, uz aktivnu podršku organizatora.

Koristeći naprednu b2Match platformu, sudionici će se povezati sa stručnjacima, insajderima i potencijalnim partnerima iz svih sektora, kako na licu mjesta tako i navedene platforme. Uz širok spektar mogućnosti umrežavanja dostupnih od trenutka registracije, posjetitelji će imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i međusobno korisnu suradnju, te razmijene vrijedne informacije i iskustva.

Ne propustite priliku da se povežete s najboljim liderima u industriji, dobijete detaljan uvid u situaciju u industriji i predstavite svoje inovacije globalnoj publici. Vidimo se u Ljubljani u listopadu!
Registraciju možete izvršiti putem linka: www.adriasecuritysummit.com.