U petak 19. lipnja 2020. od vrijeme: 13.00-15.00 sati održava se online panel hrvatske industrije privatne sigurnosti: “Privatna zaštita u novoj normalnosti”. Organizatori panela su Hrvatski ceh zaštitara i časopis Zaštita uz potporu COESS-a.

Korona pandemija zahvatila je sve zemlje svijeta i promijenila je životne navike.

Utjecaj korona pandemije na cjelokupno gospodarstvo, iznenadno je i snažno utjecalo na djelatnost privatne zaštite, smanjio se obujam poslovanja, prihodi i postojeći ugovori, zaustavljaju se daljnje investicije, turistički sektor pred najvećim je izazovima.

Istovremeno pojavljuju se nova područja za industriju privatne sigurnosti, nove vrste proizvoda i usluga.

Kako vodeće tvrtke iz djelatnosti privatne zaštite gledaju na poslovanje u korona pandemiji, što poduzeti koje su prilike i kakve su perspektive poslovanja u narednom razdoblju!? Što pokazuju rezultati online istraživanje o djelatnosti privatne zaštite u vrijeme korona pandemije?

Kako osigurati opstojnost djelatnosti privatne zaštite u „novoj normalnosti“, kako zadržati zaposlenike, kako poslovati u novim uvjetima saznajte  od panelista online panela hrvatske industrije privatne sigurnosti.

 

Panelisti:  Ante Perčin (Sokol Security), Ivan Ročić (Securitas Hrvatska), Boris Popović (Alarm automatika), Matija Mandić (KING ICT), Ivan Špoljarić (ECCOS), Robert Pažitka (Pro alarm rješenja), Josip Klemm (Klemm Security).

Moderatori: Lidija Stolica, predsjednica Ceha i Nataša Gajski Kovačić, glavna urednica časopisa Zaštita

 

Pozivamo Vas da aktivno sudjelujete u razmjeni mišljenja i raspravama na online panelu hrvatske industrije privatne sigurnosti.

Radujemo se Vašem odazivu i sudjelovanju!!!

Dodatne informacije: Hrvatski ceh zaštitara, e-mail: info@hcz.hr

Prijavite se putem linka: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_PRGVUgkGTTi_4xIJyNh9Rg