U organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore zajedno sa Ministarstvom unutarnjih poslova-Ravnateljstvom civilne zaštite i časopisom Zaštita održano je u srijedu 24.06.2020. nacionalno strukovno savjetovanje: „Novi Zakon privatna zaštita“ u kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajama, Zagreb.

U uvodnom dijelu savjetovanja sudionicima su se obratili: gospođa Lidija Stolica, predsjednica Ceha, gospodin Dražen Lučić, Voditelj Odjela za informacijsku sigurnost HGK-a, gospodin Željko Renić, izaslanik gradonačelnika grada Zagreba gospodina Milana Bandića i gospodin Nikola Turkalj, načelnik Sektora za inspekcijske poslove Ravnateljstva civilne zaštite – Ministarstva unutarnjih poslova.

Novi Zakon o privatnoj zaštiti predstavio je gospodin Sandro Šegedin iz Sektora za inspekcijske poslove Ravnateljstva civilne zaštite-Ministarstva unutarnjih poslova.

Na savjetovanju dobiveni su odgovori na brojna pitanja o novom Zakonu o privatnoj zaštiti, kao i tumačenja odredbi Predavanje o novom Zakonu o privatnoj zaštiti i zaštiti osobnih podataka održao je gospodin Mario Milner, Viši savjetnik specijalist, Službe za nadzor i Središnji registar Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Preuzmite predavanja sa savjetovanja:

  1. Hrvatski ceh zaštitara -strukovna zaštitarska komora
  2. Dražen Lučić, Voditelj Odjela za informacijsku sigurnost, Hrvatska gospodarska komora
  3. Mario Milner, Viši savjetnik specijalist, Služba za nadzor i Središnji registar, Agencija za zaštitu osobnih podataka