Poštovane članice i članovi,

Obavještavamo Vas da će Hrvatski ceh zaštitara – strukovna zaštitarska komora na „Adria Security Summit 2017″ koji će se od 13-15. rujna 2017 održavati u novom kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku imati svoj štand u okviru kojeg se mogu predstaviti sve članice.

Pozivamo Vas da bez ikakvih obveza dostavite svoj tiskani promo materijal. Tiskane materijale nam možete dostaviti neposredno u ured Ceha (Salon bankarske opreme Ozimec, Remetinečka cesta 28, Zagreb) u vremenu od 09-15.00 sati, a najkasnije do petka 08.09.2017. ili neposredno u Kongresni centar u Šibeniku u utorak 12.09. od 15-18 sati.

Također obavještavamo Vas da Vam je štand Ceha na raspolaganju za Vaše poslovne susrete i sastanke!

„Adria Security Summit 2017″

U Republici Hrvatskoj prvi puta održava se Summit industrije sigurnosti Jadranske regije pod nazivom Adria Security Summit. Summit se održava od 13–15. rujna 2017. u novom kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku.

Domaćin Summita je Hrvatski ceh zaštitara-strukovna zaštitarska komora, a glavni organizator je magazin a&s Adria uz podršku tvrtke Messe Frankfurt, u suorganizaciji: Slovenske zbornice za razvoj privatne sigurnosti, Komore za privatno osiguranje Republike Makedonije, Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti, i Udruženje menadžera sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Hrvatski ceh zaštitara-strukovna zaštitarska komora, ove godine obilježava 25 godina postojanja i najstarija je i najveće strukovno udruženje u području privatne zaštite, okuplja poslovne subjekte iz područja bankarsko-novčarske zaštite, tehničke zaštite, projektiranja sustava zaštite i tjelesne zaštite. Ceh je nacionalna članica Confederation of European Security Services (COESS-a), te aktivno surađuje s brojnim međunarodnim udruženjima poput ESSA – The International Security Association, Komorama Njemačke, Norveške, Slovenije. Ceh dio svojih aktivnosti provodi kroz međunarodnu suradnju, s ciljem podizanja razine kvalitete zaštite i sigurnosti imovine i osoba u RH.

Nakon Sarajeva i Beograda, u kojima je Adria Security Summit okupio 393, odnosno 520 sigurnosnih profesionalaca iz više od 30 zemalja, u Šibeniku se očekuje sudjelovanje oko 800 stranih i domaćih sudionika u industriji sigurnosti. Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz vodećih svjetskih i regionalnih tvrtki, a drugog dana konferencije održat će se predstavljanje i odabir regionalno najuspješnijih projekata.

Summit je namijenjen proizvođačima, distributerima, projektantima, menadžerima sigurnosti, krajnjim korisnicima te vlasnicima i direktorima tvrtki koje posluju na tržištu sigurnosti Jadranske regije. Summit okuplja vodeće stručnjake i tvrtke iz Jadranske regije i time postaje centralno mjesto razmjene informacija i znanja za unapređivanje poslovanja.

Službeni program Summita pogledajte ovdje ili na službenim stranicama Adria Security Summita.
Nadamo se da ćemo imati priliku družiti se u Šibeniku!

Srdačan pozdrav

Lidija Stolica
predsjednica Ceha