Zbog pandemije koronavirusa održavanje događaja Adria Security Summit Powered by Intersec pomjereno je za 4. i 5. novembar 2020. godine. Odluku o odgodi konferencije i izložbe donio je magazin a&s Adria u saradnji sa sponzorima, partnerskim udruženjima i profesionalcima iz industrije. Sigurnost naših klijenata i članova osoblja uvijek je bio naš prioritet.

Prema riječima Mahira Hodžića, direktora Organizacijskog odbora, odluka je rezultat konsultacija s izlagačima i drugim zainteresovanim stranama kako bi se došlo do najboljeg ishoda za sve. “Čvrsto vjerujemo da je novi datum od koristi za naš događaj i da nudi najbolju priliku za poslovanje kako izlagačima tako i posjetiocima. Nakon što su svi veliki događaji sigurnosne industrije širom Evrope otkazani, Summit ćemo učiniti dostupnim velikom broju evropskih i regionalnih profesionalaca, kojima nedostaju razgovori, sastanci i prilike za sklapanje poslova“, kaže Hodžić.

Sponzorstva i prezentacije na Adria Security Summitu do sada je potvrdilo više od 90 kompanija, a prvi put će se održati u Kongresnoj dvorani hotela Hills u Sarajevu, koja se prostire na više od 5.500 m2. Tu će se na jednom mjestu okupiti proizvođači, distributeri, trgovci, instalateri, integratori, konsultanti i krajnji korisnici iz svih vertikalnih tržišta.

Više informacija dostupno je na www.adriasecuritysummit.com. Za sva pitanja kontaktirajte nas na: summit@asadria.com ili +387 (0)33 788 985.

Press release - Adria Security Summit powered by Intersec