Adria Security Summit, najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije u Jadranskoj regiji, održat će se 18. i 19. rujna 2019. u hotelu Aleksandar Palace u Skoplju u Sjevernoj Makedoniji.

Summit je idealna platforma za prikupljanje informacija o trenutačnom stanju sektora sigurnosti i uspostavljanje novih kontakata. Tradicionalno će okupiti sve sudionike u prodajnom lancu, od proizvođača do krajnjih korisnika, koji posluju na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protuprovale, vatrodojave, fizičke i mehaničke zaštite, cyber sigurnosti, pametnih domova, interneta stvari i dr.

Prošlogodišnji događaj u Ljubljani okupio je rekordan broj posjetitelja, blizu 1.300, što je povećanje od 140% u odnosu na godinu ranije, kao i blizu osamdeset izlagača iz 27 zemalja: Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Kanade, Kine, Hrvatske, Češke, Francuske, Njemačke, Mađarske, Italije, Kosova, Latvije, Makedonije, Crne Gore, Nizozemske, Poljske, Rumunjske, Slovačke, Slovenije, Srbije, Španjolske, Tajvana, UAE-a, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Proizvođači, distributeri, zastupnici, instalateri, sistem-integratori, konzultanti i krajnji korisnici iz svih tržišnih vertikala okupit će se na jednom mjestu. S nama su najbolji: Bosch, Dahua, Hikvision, ASSA ABLOY, Avigilon, Ateis, Axis, Milestone, FLIR, IDIS, Arecont Vision, Honeywell, D-Link, Cambium Networks, Ingram Micro, HID Global, Hautau, Videotec, ZKTeco, Seagate, Western Digital, Suprema, Sony i dr. Više od 80 tvrtki predstavit će se na preko 3.000 m2 izložbenog prostora.

U fokusu konferencije i izložbe nisu samo tradicionalna sigurnosna rješenja već i najnovije tehnologije poput umjetne inteligencije, interneta stvari i pametnih tehnologija za provjeru identiteta.

Organizator Adria Security Summita je magazin a&s Adria, uz potporu Messe Frankfurta te sigurnosnih udruga iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije.

Registrirajte se na adriasecuritysummit.com.

Adria Security Summit:

  • Vodeća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije u Jadranskoj regiji: više od 80 izlagača, oko 1.500 posjetitelja, šest predavanja, 12 projekata, više od 30 radionica
  • Najmanje 160 b2b sastanaka održano je tijekom Adria Security Summita 2018
  • Više od 200 izlagača u protekle četiri godine
  • Sudionici iz preko 30 zemalja

Globalni i regionalni lideri na jednom mjestu
Adria Security Summit jedinstvena je i najveća godišnja konferencija i izložba sigurnosne industrije u Jadranskoj regiji. Organizator je magazin a&s Adria, član a&s Grupe, vodeće globalne izdavačke grupacije u oblasti sigurnosti. Od 2017. godine održava se pod nazivom Adria Security Summit Powered by Intersec kao službeni partner Messe Frankfurta, najvećeg europskog organizatora sajmova, konferencija i drugih manifestacija. Summit okuplja sve sudionike u prodajnom lancu: proizvođače, distributere, ovlaštene predstavnike, instalatere, sistem-integratore, konzultante i krajnje korisnike iz svih tržišnih vertikala. Suorganizatori i partneri su vodeće profesionalne sigurnosne udruge iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije. Svake se godine kao domaćin bira druga zemlja, čime se potvrđuje karakter Summita kao autentičnog regionalnog događaja.

Adria Security Summit powered by Intersec • www.adriasecuritysummit.com

Tel: +387 (0) 333 788 985; Fax: +387 (0) 333 788 986

PRESS info možete preuzeti na LINKU.