Nakon što već tri mjeseca kruži po Europi, veliki Hikvisionov Roadshow 2019 za 2 tjedna stiže i u Hrvatsku!

“Tri luksuzna kamiona Hikvisiona opremljena najnovijim modelima i rješenjima, donose uzbudljiv spoj videonadzora, kontrole pristupa, interkoma, alarmnih centrala i radarskih sustava. Ukratko – sve najbolje što Hikvision već godinama čini najvećim i najboljim proizvođačem totalnih sigurnosnih rješenja na svijetu”, kažu u Hikvisionu.

Pozivaju sve članove Hrvatskog ceha zaštitara da posjete njihov kamion u gradu koji im najviše odgovara:

Split (Marina Kaštela) – 9.5. (četvrtak)

Marina Kastela

 

Zagreb (Matis Absolut Lounge) – 14. i 15.5. (utorak ili srijeda)

Matis lounge

Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen pa je potrebna brza registracija na: https://content.hikvision.com/hikvision-europe-2019-roadshow-embracing-convergence-for-success

U Hikvisionu ističu da je ovo jedinstvena paneuropska putujuća “izložba na kotačima” koja dolazi ravno – u vaš grad! Zagreb i Split spadaju među 70 europskih gradova koji ugošćuju ovu izložbu.

Svi će posjetitelji iz prve ruke upoznati koncept i snagu konvergencije, tj. duboke integracije svih sigurnosnih sustava, te vrhunska svjetska sigurnosna rješenja koja mogu olakšati posao sistemskih integratora, zaštitarskih tvrtki i obrta za tehničku zaštitu te vama i vašim krajnjim korisnicima donijeti mir i zaslužen spokoj.

Dobro nam došli!  

Napomena: prizori iz Zagreba i Splita snimljeni tijekom Roadshowa 2018. zauzeli su najviše mjesta u najavnom videu “Hikvision Roadshow 2019” za cijelu Europu: pogledajte ga i uživajte u kadrovima  Hrvatske: