Vlado elektronika d.o.o.
Proizvodnja i prodaja najsofisticiranije opreme sustava tehničke zaštite


Vlado elektronika d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Raši, koje je počela s radom 2000. godine. Specijalizirana je za proizvodnju elektroničke i komunikacijske opreme s naglaskom na proizvodnju i prodaju sustava tehničke zaštite. Tvrtka je certificirana po ISO standardima za sustav upravljanja kvalitetom ISO9001:2008 te sustava upravljanja zaštitom okoliša ISO14001:2004.

Vlado elektronika d.o.o. prodajni je zastupnik talijanske kompanije EL.MO. S.p.a. za Hrvatsku, čiji su sustavi tehničke zaštite rezultat dugogodišnjeg iskustva i uporabe najmodernijih tehnologija u svim fazama procesa, od projektiranja do gotovog proizvoda. Posebna pažnja obraća se na projektiranje, estetiku te jednostavnost i intuitivnost prilikom instalacije i krajnje upotrebe proizvoda.

Uz prodaju i distribuciju opreme nudimo i usluge tehničke obuke, tehničke podrške prilikom puštanja sustava u rad, edukativne radionice, usluge projektiranja te usluge servisa i popravka. U mogućnosti smo u potpunosti zadovoljiti rastuće i raznovrsne zahtjeve kupaca primjenom novih tehnologija, te poštivajući propisane norme i zakone.

Proizvodni i prodajni program Vlado elektronike d.o.o. uključuje:

  • SUSTAVE PROTUPROVALE (bežične, žičane i ebus linije)
  • SUSTAVE VATRODOJAVE (konvencionalne, analogno-adresabilne i bežične linije)
  • SUSTAVE VIDEO NADZORA vlastitog branda e-Vision®
  • SUSTAVE KONTROLE PRISTUPA
  • Softversko rješenje integracije i centralizacije sustava tehničke zaštite
  • Cloud uslugu za krajnje korisnike, instalaterske tvrtke i distributere, s izrazito naprednim mogućnostima.