SIGURNOST d.o.o.
Dugogodišnji partner u sigurnosti na području Istarske županije!


Sigurnost d.o.o. se ubraja među najstarija zaštitarska društva u Republici Hrvatskoj. U Republici Hrvatskoj drugom po redu MUP RH izdao je dana 02.06.1997.g. Rješenje o početku rada obavljanja tjelesne i tehničke zaštite.

Sigurnost – Belušić i dr. ispunilo je uvjete za prijevoz i deponiranje novčanih sredstava sukladno zakonu i ishodovalo od MUP-a RH posebno odobrenje za obavljanje poslova pratnje i osiguranja novčanih sredstava, vrijednosnih papira i dragocjenih kovina i metala sa danom 21.12.1999.godine.

Tvrtka posjeduje ovlaštenje za instaliranje protuprovalnih, protuprepadnih sustava, sustava video nadzora te ima ustrojen CDS i CTS za nadzor sustava tehničke zaštite.

Kvalitete usluge koju pruža Sigurnost d.o.o. Labin je rezultat aktivnosti kontinuiranog unaprjeđenja poslovanja sustavom upravljanja kvalitetom.

Naše zaštitarsko društvo nastalo je 1971. godine. Preoblikovanjem od državnog vlasništva 17.02.1993. prešli smo u privatno vlasništvo pod nazivom Sigurnost d.d. Labin te daljnjim preoblikovanjima i usklađivanjima sa Zakonom o trgovačkim društvima i zakonima koji definiraju našu djelatnost iz dioničkog društva u Sigurnost-Belušić i dr. javno trgovačko društvo za tjelesnu i tehničku zaštitu po rješenju Trgovačkog suda u Rijeci od 02.05.1997. godine. Usklađivanjem na Zakon o privatnoj zaštiti (NN 68/03) te pripadajućim pravilnicima Sigurnost-Belušić i dr. j.t.d. od 20.12.2004. godine poslujemo pod nazivom Sigurnost d.o.o. Labin, Rudarska 1 .