SIGURNOST - BOLJUN d.o.o.
SIGURNOST - BOLJUN d.o.o. sa sjedištem u Puli zapošljava oko 150 djelatnika i to uglavnom na poslovima tjelesne zaštite imovine i osoba, a iza sebe ima više od 20 godina iskustva u obavljanju zaštitarske djelatnosti na području cijele Istarske županije.


Zaštita imovine

U obavljanju poslova tjelesne zaštite imovine sudjeluju stručno osposobljeni djelatnici sa visokom profesionalnom obukom. Pored tehničke opremljenosti zaštitari su odjeveni u odgovarajuće odore čime smo stvorili prepoznatljivog zaštitara. Prilikom preuzimanja objekata, snima se ugroženost objekta, predlažu se mjere zaštite u poboljšanju sigurnosti objekta te zajedno sa korisnikom usluga izrađuje naputak o radu zaštitara. U sastavni dio usluge ubraja se i kontrolna služba koja osigurava da zaštitari pravovremeno i uredno izvršavaju postavljene zadatke šticenog objekta.

Pratnja novca i dragocjenosti

Prijenos novca obavljamo profesionalno osposobljenim zaštitarima u skladu sa zakonskim propisima. Planski pristup pružanju usluga pratnje novca i dragocjenosti osigurao nam je veći broj korisnika čime smo opravdali njihovo povjerenje.

Bodyguard usluge

Ovu vrstu usluga pruža stručno i visoko profesionalna služba opremljena suvremenom tehnickom opremom i vozilima kako bi u svakom trenutku sprijecila ugrožavanje šticene osobe. Osim usluga šticenja VIP osoba, pružamo i usluge prijevoza VIP osoba te šticenje imovine u njihovom odsustvu.

Obuka građana za držanje i nošenje oružja

Kontrolni obilasci objekata

Obilasci štićenih objekata pridonose još sigurnijoj i kvalitetnijoj zaštiti povjerene imovine pogotovo ako su u kombinaciji sa tehničkom zaštitom.

Redarske usluge

Sa svojim djelatnicima pružamo redarske usluge na raznim okupljanjima, skupovima, manifestacijama, koncertima, festivalima, maturalnim zabavama, sportskim priredbama i natjecanjima i sl.

Tehnička zaštita

Svaki objekat opremljen alarmnim uredajem možete priključiti na jedan od naših alarmno-informacionih sistema te si time osigurati danonoćni nadzor nad štićenim objektom kao i pouzdanu intervenciju. Uz 24-satno dežurstvo u nadzornom centru, opremljenom alarmno-informacionim sistemima INFRANET, LINEAR i SUR-GARD, na terenu djeluje stručna mobilna interventna ekipa naoružana i opremljena radio-vezom. Interventna ekipa je u svakom momentu spremna da brzim dolaskom na štićeni objekat spriječi svaku daljnju ugroženost imovine.