Konica Minolta Hrvatska - poslovna rješenja, d.o.o.
Robusna i inovativna tvrtka koja se kontinuirano razvija i pridonosi održivom rastu društva i pojedinaca.


Odjel VSS unutar tvrtke KONICA MINOLTA Hrvatska, pruža usluge implementacije sustava tehničke zaštite renomiranih europskih i američkih proizvođača.

Djelatnici VSS odjela svaki sa preko 15 godina iskustva na području sigurnosti i tehničke zaštite konstantno prolaze razne edukacije u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge i implementacije najvećih razina tehnologije dostupnih na tržištu.

Konica Minolta Hrvatska – poslovna rješenja, d.o.o. započela je s poslovanjem 1991. godine u Hrvatskoj, pod imenom Minolta Zagreb d.o.o. U početku, tvrtka se bavila prodajom i održavanjem fotokopirnih strojeva i pisača. Ubrzani proces uvođenja digitalizacije u poslovanje, radikalno je promijenio pisače i multifunkcijske uređaje. Uz pomoć naprednih softvera i lokalnih mreža, strojevi su bili još čvršće povezani s tijekovima dokumenata.

Danas, Konica Minolta kupcima nudi jedno od najopsežnijih rješenja na području upravljanja dokumentima, stvara relevantna rješenja za svoje kupce i rješava probleme s kojima se suočava društvo. Kao pružatelj cjelovitih IT usluga, Konica Minolta pruža savjetovanje i usluge za optimizaciju poslovnih procesa s automatizacijom tijeka rada. Tvrtka svojim kupcima nudi rješenja i upravljane usluge u području IT infrastrukture i IT sigurnosti, kao i cloud usluge, a u svom portfelju proizvoda nudi i vrhunska AI cjelovita i personalizirana video rješenja i mnoga druga rješenja za uspješnije poslovanje.