KOLNOA SUSTAVI ZAŠTITE d.o.o.
Primarni cilj tvrtke pružanje je usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite na dinamičnom domaćem tržištu.


Tvrtka je osnovana kao logičan nastavak tvrtke Kolnoa d.o.o. koja je u Hrvatsku dovela svjetski renomirani brand Mul-T-Lock.  Primarni cilj tvrtke pružanje je usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite na dinamičnom domaćem tržištu.

U našem radu zastupamo pouzdanu opremu i komponente renomiranih svjetskih dobavljača koji nam omogućavaju izvedbe od osnovnih do najsofisticiranijih sustava, u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata. Naš cilj je ponuditi klijentima solidne, pouzdane i financijski prihvatljive asortimane proizvoda i usluga.

Svi naši sustavi prije ugradnje prolaze rigorozna testiranja te funkcionalnu provjeru radi povećanja pouzdanosti, izbjegavanja operativnih kvarova i povećanog vijeka eksploatacije sustava. Za tu namjenu raspolažemo sa vlastitim elektroničkim laboratorijem i servisom, kao i iskusnim visoko-kvalificiranim osobljem te širokom partnerskom mrežom.

Razvoj naše tvrtke je primarno usmjeren na kontinuirano poboljšanje i pružanje kompletnih usluga klijentima te na istraživanje i razvoj složenih sustava u domeni profesionalne elektronike i sigurnosne opreme.