KODEKS d.o.o.
KODEKS d.o.o. je tvrtka koja već 28 godina uspješno posluje u okviru informatičke, mrežne i komunikacijske djelatnosti te u djelatnosti tehničke zaštite.


Zapošljavamo 40 visoko educiranih djelatnika a na tržištu djeluje i regionalno i globalno pa tako uz matični ured u Zagrebu ima otvorene urede u Sarajevu, Dubaiju i Obali bjelokosti. A kroz partnersku mrežu na području cijele RH svojim klijentima osiguravamo brzi odgovor na sve zahtjeve i izazove koje donosi današnje moderno poslovno okruženje. Uvijek u skladu s potrebama i zahtjevima korisnika nudeći cjelovita ICT rješenja i integralna riješenja sustava tehničke zaštite kroz najnovija tehnološka rješenja i metodologije a kroz direktnu suradnju s vodećim svjetskim tehnološkim liderima u području svog djelovanja kroz niz godina smo postali pouzdan partner svim našim korisnicima i kupcima.

Izravni smo uvoznici komponenti i uređaja više od 50 poznatih svjetskih proizvođača informatičke i zaštitne opreme i uređaja. Izdvajamo samo neke: DELL, CISCO SYSTEMS, MITEL, 2N TELECOMMUNICATIONS, MICROSOFT, Vmware, EMC, Bosch security.