Kerber d.o.o.
Nadzor nadzora


Kerber je potpuno programsko rješenje za upravljanje svim značajnim vidovima rada zaštitarskih tvrtki.

Prilagođen za efikasan rad na terenu i u centralnim nadzornim jedinicama, Kerber je rezultat minucioznog analiziranja teoretskih i praktičnih slučajeva rada tvrtki specijaliziranih za pružanje raznorodnih zaštitarskih usluga.

EFIKASNOST

Efikasnost programa Kerber svakako se očituje u mogućnostima evidentiranja dolaska i odlaska s radnog mjesta. Real time prijave, odnosno odjave, omogućuju efikasnu, preciznu i nedvojbenu evidenciju bez mogućnosti manipulacije radnog vremena, dodatnih troškova i utroška radnih sati na upisivanje.

NADSTANDARD

Kako bi tvrtke maksimalno uspješno izvršavale ugovorene poslove, Kerber daje korisniku potpunu kontrolu nad praćenjem obilaznih ruta. Jednostavnim i neposrednim upisivanjem kontrolnih točaka, sučelje kreira realnu sliku odrađenih obilazaka bez potrebe korištenja dodatnih sustava za verifikaciju.

UNAPRJEĐENJE

Brzina reagiranja na incidente od krucijalne je važnosti za renome zaštitarske tvrtke kao profesionalne službe, te, naravno, za klijenta. Kerber skraćuje vrijeme prijave neželjenih događaja klijentu na doslovno par minuta od trenutka uočavanja. Time se povećava efikasnost rješavanja incidenata, a jača reputacija pružatelja zaštitarskih usluga.

UŠTEDA

Kao interno pojačanje, Kerber omogućava učinkovito upravljanje dokumentacijom unutar firme. Olakšajte sebi i djelatniku uvid u platne liste ili na jednostavan i direktan način dostavite radne naloge. Putem kategorija programskog sučelja pravovremeno distribuirajte dokumentaciju na potrebna mjesta, a istoj pristupite s samo nekoliko klikova.