BE - PROM
Naš obrt pokriva cjelovite sustave zaštite: alarmne sustave, sustave vatrodojave, videonadzorne sustave, kontrole prolaza, a isto tako i sve ostale sustave koji su usko vezani uz puštanje tih sustava kao sto su sustavi za telekomunikaciju, strukturno kabliranje, održavanje i dizajniranje IT sustava te razvoj softverskih rješenja za korisnika da bi se korisniku omogućila što bolja integracija tih sustava u cjelinu i kasnije održavanje svih tih sustava.


BE-PROM se u proteklih dvadesetak godina razvio u jednog od vodećih distributera i providera cjelokupnih rješenja za integraciju sustava zaštite, videonadzora, telefonije, strukturnog mrežnog kabliranja, održavanja IT sustava i razvijanja cjelokupnih softverskih rješenja koja kroz svoju mrežu partnera distribuiramo diljem svijeta. Tvrtka je sa sjedištem u Đurmancu, a poslovnica je smještena u Zagrebu da bi se mogla pružiti što bolja dostupnost našim korisnicima te isto tako što bolja distribucija naše opreme.

BE-PROM je jedan od pionira na području sustava potpune integracije jer smo u mogućnosti pokriti cjelovite sustave zaštite: alarmne sustave, sustave vatrodojave, videonadzorne sustave, a isto tako i sve ostale sustave koji su usko vezani uz puštanje tih sustava kao što su sustavi za telekomunikaciju, strukturno kabliranje, održavanje i dizajniranje IT sustava te tako razvoj softverskih rješenja za korisnika da bi se korisniku omogućila što bolja integracija tih sustava u cjelinu i kasnije održavanje svih tih sustava. U našoj tvrtki preko 75% djelatnika je tehničke spreme te se kontinuirano obučavaju da bi se mogla pružiti što bolja usluga našim korisnicima.

U našoj ponudi ponajviše ističemo remanentnog Izraelskog proizvođača bežićne alarmne opreme VISONIC za kojega smo generalni distributer za ovaj dio regije. U području video nadzora smo distributer GRUNDIG videonadzorne opreme te HIKVISIONA koji je jedan od najvećih proizvođača videonadzorne opreme na svijetu. Iz područja telekomunikacija distribuiramo Panasonic opremu. U posljednje vrijeme postali smo i distributer GOLMARA s kojim surađujemo na području portafona.

Referencama su obuhvaćeni eminentni korisnici i partneri s kojima surađujemo da bi našim korisnicima mogli pružiti što kvalitetniju i bolju uslugu. Od naših partnera istaknuli bismo Ericsson Nikolu Teslu za koga smo razvili naš sustav za praćenje i tarifiranje telefonskog prometa ECAM koji je distribuiran putem njih diljem svijeta, M SAN Grupu s kojom surađujemo na polju IT sustava i telekomunikacija, KING ICT s kojom surađujemo na polju zaštite i videonadzora, KLEMM SECURITY na polju zaštite.

Od naših klijenata voljeli bismo istaknuti: AGIT d.o.o., DHL INTERNATIONAL, GENERAL MOTORS,HEP- HRVATSKA ELEKTRO-PRIVREDA, HYPO LEASING STEIERMARK d.o.o., HSSC, KINEZIOLOŠKI FAKULTET, MERCATOR-H d.o.o.,Ministarstvo Obrane Republike Hrvatske, PFIZER CROATIA d.o.o., PRAVNI FAKULTET, RTL HRVATSKA, T-COM, ZAGREBAČKA PIVOVARA d.d., ZEPTER INTERNATIONAL d.o.o., 24 SATA, IGH, Ministarstvo Poljoprivrede...