Ceh zaštitara sudjelovao je na 8. Sajamu sigurnosti i prevencije 2023, i svečanoj akademiji povodom obilježavanja blagdana sv. Mihovila – Dana policije, 22.09.2023.

Povodom obilježavanja blagdana sv. Mihovila – Dana policije, 22. rujna održana je u Prelogu svečana akademija i međunarodni osmi po redu „Sajam sigurnosti i prevencije 2023.“, u organizaciji  Policijske uprave međimurske uz potporu Ravnateljstva policije, a u suradnji s Vijećem za prevenciju Grada Preloga.

Na međunarodnom sajmu sigurnosti i prevencije kroz interaktivne radionice i prezentacije sudjelovao je veliki broj izlagača, predstavnika sustava sigurnosti i zaštite iz Republike Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

Industrija  privatne zaštite, kao sastavnog dijela sigurnosti Republike Hrvatske bila je predstavljena kao i svake godine dosada kroz Hrvatski ceh zaštitara  na jedinstvenom, zajedničkom izložbenom prostoru.

Predstavnici državnih tijela, sustava sigurnosti, kao i brojni stručni posjetitelji i građani imali su priliku neposredno upoznati se sa aktivnostima sektora privatne zaštite i rješenjima i mogućnostima koje ovaj sektor pruža u sustavu sigurnosti  i prevencije  i zaštiti osoba i imovine.

Posebno zahvaljujemo članicama Ceha zaštitara i onim tvrtkama koje podupiru rad Ceha zaštitara, a koje su se aktivno uključile i podržale zajednički nastup na izložbenom prostoru međunarodnog sajma Sigurnosti i prevencije: Akd-Zaštita, Securitas Hrvatska, Pro alarm rješenja, Bosch Hrvatska, Kamir, Alarm automatika, Sokol security.