„Adria Security Summit powered by Intersec“ jedinstven je godišnji korporativni konferencijsko-izložbeni događaj regionalne industrije sigurnosti Jadranske regije. 

Summit se održava od 13–15. rujna 2017. u novom kongresnom centru Solaris Resorta u Šibeniku. Domaćin Summita  je Hrvatski ceh zaštitara-strukovna zaštitarska komora, glavni organizator je magazin a&s Adria uz podršku tvrtke Messe Frankfurt, u suorganizaciji: Slovenske zbornice za razvoj privatne sigurnosti, Komore za privatno obezbjeđenje Republike Makedonije, Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti, i Udruženje menadžera sigurnosti Bosne i Hercegovine.

Nakon Sarajeva i Beograda, u kojima je Adria Security Summit okupio 393, odnosno 520 sigurnosnih profesionalaca iz više od 30 zemalja, u Šibeniku se očekuje sudjelovanje oko 800 sudionika u industriji sigurnosti.

Predavanja će održati eminentni stručnjaci iz vodećih svjetskih i regionalnih tvrtki, a drugog dana konferencije održat će se predstavljanje i odabir regionalno najuspješnijih projekata. Summit je namijenjen proizvođačima, distributerima, instalaterima, sistem-integratorima, projektantima, menadžeriam sigurnosti, krajnjim korisnicima te vlasnicima i direktorima tvrtki koje posluju na tržištu sigurnosti.

Summit okuplja vodeće stručnjake i tvrtke iz Jadranske regije i time postaje centralno mjesto razmjene informacija i znanja za unapređivanje poslovanja.

Više informacija o Adria Security Summitu možete pronaći na www.adriasecuritysummit.com