Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeća godišnja konferencija i izložba u jadranskoj regiji, vraća se u formatu live događaja koji će se održati 13. i 14. listopada 2021. u Beogradu u Srbiji.

Ovogodišnji Summit će se održati u hotelu Holiday Inn Beograd i multifunkcionalnoj dvorani Belexpocentar jer ovi objekti pružaju brojne pogodnosti u skladu s najnovijim epidemiološkim mjerama koje će se primijeniti kako bi se svim sudionicima ponudilo najsigurnije moguće iskustvo događaja. Beograd je izabran za mjesto obnove tradicije održavanja živog izdanja Adria Security Summita jer je glavni grad države s jednom od najviših stopa imunizacije na svijetu.

Proizvođači, distributeri, trgovci, instalateri i sistem integratori, konzultanti i krajnji korisnici sa svih vertikalnih tržišta okupit će se na jednom mjestu. Ovaj događaj je idealna platforma za upoznavanje s trenutnim stanjem sigurnosne industrije i uključivanje u poslovno umrežavanje.

Summit će tradicionalno okupiti sve sudionike u prodajnom lancu koji posluju na tržištu videonadzora, kontrole pristupa, protuprovale, vatrodojave, tjelesne zaštite, tehničke, cyber sigurnosti, pametnih rješenja, ICT-a, Interneta stvari, mobilnosti, automatizacije i drugih segmenata. Do sada je događaj uspio okupiti neke od najpoznatijih kompanija u sigurnosnoj industriji.

Više od 100 kompanija moći će postaviti svoje štandove unutar izložbenog prostora, uz više opcija za sponzorstvo. Konferencijski program bit će obogaćen prezentacijama i studijama slučaja koje će poslužiti za upoznavanje s važnim promjenama koje se odvijaju u sigurnosnoj i srodnim industrijama.

Pored službene manifestacije, u jednoj od dostupnih dvorana možete organizirati i vlastiti korporativni prateći događaj u sklopu Summita i iskoristiti ga kao pristupačnu platformu za informiranje klijenata o novim proizvodima i uslugama.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, uz podršku kompanije Messe Frankfurt. Regionalna sigurnosna udruženja (iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije) podržavaju Summit od njegovih početaka.

Više informacija dostupno je na LINKU.

Za dodatne informacije kontaktirajte summit@asadria.com ili nazovite +387 (0) 33/788 – 985.