Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeći događaj sigurnosne industrije u Jugoistočnoj Europi, odgođen je za rujan 2021., a umjesto njega će se od 3. do 5. studenoga ove godine održati novi online skup nazvan Security Summit.

Odluka o odgodi redovitog događaja i njegovoj zamjeni virtualnim izdanjem donesena je zbog pandemije koronavirusa. Budući da su sigurnost
posjetitelja i osoblja prioritet za nas kao organizatore, pripreme za virtualni Security Summit 2020 već su u tijeku i odvijaju se u suradnji sa sponzorima, partnerskim udrugama i profesionalcima iz sigurnosne industrije. Kako bi se izbjegli potencijalni zdravstveni rizici za vas i vaše obitelji, smisao ovog događaja je da Summit koji ste upoznali i zavoljeli ovaj put mi dovedemo vama, u vaše domove i tvrtke, umjesto da vi dolazite u posjet.

Iskusni tim Adria Security Summita i naši partneri iskoristit će ovaj skup ne samo kao zamjenu za standardni događaj već kao alat i platformu za pokretanje aktivnosti na planu ponovnog povezivanja aktera unutar sigurnosne industrije, obnove pratećeg ekosustava i ubrzavanja prijeko potrebnog oporavka industrije.

Osim toga, Security Summit 2020 ići će u korak s postignućima Adria Security Summita i ostalih globalnih sajmova koji su zbog pandemije bili prisiljeni na preseljenje u virtualni svijet. To podrazumijeva održavanje jednake razine kvalitete na koji ste navikli i uravnotežen fokus na regionalnom i međunarodnom karakteru događaja. Ovo će biti ponuđeno u kombinaciji s inovativnim mrežnim i digitalnim funkcijama koje će vam omogućiti da uživate u Summitu iz udobnosti svoga doma i radnoga mjesta.

Security Summit 2020 traje tri dana, od 3. do 5. studenog 2020. Ponudit će cjelodnevni program sa sesijama, izlaganjima, projektima i popratnim događajima koje će predstaviti ugledne osobe iz sigurnosne industrije, a tu su i panel-diskusije i priče o ostvarenim uspjesima. Tri virtualne konferencijske dvorane poslužit će za održavanje više od 20 dnevnih prezentacija istaknutih predavača. Ove sesije bit će dostupne od 11 do 16 sati.

Tu je i mogućnost B2B umrežavanja, koje nudi iste prednosti kao i tijekom standardnog izdanja Summita. Sponzori će moći organizirati unaprijed zakazane ili ad hoc virtualne sastanke sa svojim kolegama, poslovnim partnerima, kupcima, pružateljima usluga, ključnim dionicima na tržištu i globalnim institucijama.

Sudionici su vlasnici i rukovoditelji malih i srednjih poduzeća, predstavnici sigurnosnih agencija, instalateri i sistem-integratori, menadžeri sigurnosti, krajnji korisnici te proizvođači koji će vam ponuditi inspiraciju, alate i dragocjena znanja. Osim toga, sudjelovanje u ovom događaju za vas neće biti samo praktičnije već i isplativije u odnosu na njegova ranija izdanja.

Zbog svega navedenog radujemo se vašoj prisutnosti na virtualnom događaju Security Summit 2020.

Više informacija potražite na: vsecuritysummit.com.

Ako imate pitanja, kontaktirajte nas na summit@asadria.com ili nazovite +387 33 788 985.