« Povratak na tražilicu

ECCOS INŽENJERING d.o.o.

ECCOS inženjering zapošljava sedamdeset djelatnika od čega su polovica inženjera elektrotehnike. Energični i propulzivni, kroz rad su stekli značajna iskustva u projektiranju, izvođenju i održavanju kompleksnih projekata. Usavršavanjem kroz stručne seminare i obrazovanjem na različite druge načine, zaposlenici se kontinuirano upoznaju sa suvremenim tehnologijama i trendovima tehnološkog razvoja. Na taj način spremni su ponuditi najmodernija svjetska rješenja na područjima tehničke zaštite i automatizacije u industriji i zgradarstvu, ili tehnički razrađenim savjetom pomoći u odlučivanju pri nabavi, izvođenju ili održavanju.

Projektiranje
Projektiramo sve vrste sustava tehničke zaštite, sustava za racionalno korištenje i nadzor kvalitete električne energije, te sustave za mjerenje, upravljanje i automatizaciju u zgradarstvu, industriji, energetici i prometu.

Izvođenje
Izvodimo sve vrste sustava koje nudimo koristeći vlastite inženjerske i tehničarske ekipe. Koristimo iskusne i provjerene partnere za odrađivanje specijalističkih dijelova projekata. U mogućnosti smo realizirati najsofisticiranije projekte iz područja naše djelatnosti što dokazuju mnogi uspješno izvedeni projekti.

Održavanje
Vodimo potpunu brigu o instaliranim sustavima i o njihovom kontinuiranom radu. Imamo ustrojeno 24/7 tehničko dežurstvo te korisniku nudimo razne razine usluga servisa i održavanja ovisno o vrsti ugovora o održavanju.

Savjetovanje
Korisnicima nudimo kompaktnu uslugu od ideje kako nešto riješiti do uspješne implementacije. Mnoge sustave godinama razvijamo i gradimo zajedno s našim korisnicima održavajući pritom tehnički visoku razinu u skladu s današnjim tehničkim i tehnološkim dostignućima.

Razvoj
Orijentirani smo na vlastiti razvoj, te naš razvojni odjel razvija in-house softverska i hardverska rješenja za integrirane i specijalne sustave prilagođene zahtjevima korisnika.